На відкриття Пивного Ательє Craft&Kumpel’ у Львові провели перший Beer Run та запустили серію вечірок.

КОЛИ ЗБІГАЮТЬСЯ СМАКИ ;)

28 вересня у Львові на пл. Ринок відбулося відкриття нового ресторану Kumpel’ Group, – Пивного Ательє Craft&Kumpel’. Компанія FRESHPR долучилася до організації події. Наша оригінальна пропозиція, базована на особистому досвіді, дозволила створити вдалу колаборацію пива, спорту і музики, хочемо розповісти про цей кейс детальніше.

Craft&Kumpel’ Beer Atelier – це ресторан свіжого кумпелевого пива, легких страв «авантурної кухні» та гучних вечірок для молодої публіки, орієнтованої на отримання нового гастромічного досвіду та креативного дозвілля.

У ресторані працюють пивні майстри, які влаштовують фахові дегустації крафтового пива та пивних коктейлів для гостей, присмачені унікальними історіями та розповідями. Усі страви готуються та подаються у вигляді оригінальних сетів – «авантурок», більшість із них можна їсти руками, що оптимально для дружнього частування і веселих компанійських посиденьок.

У день відкриття кумпелеві пива та «авантурки» дегустували відомі журналісти, фуд-блогери, гіди. Вони поставили відмінні оцінки втіленню концепції пивного ресторану.

«Заклад є важливим як пивний ресторан у такій стратегічній точці. Персонально для мене він видався дуже атмосферним. Може це якраз той випадок, коли високі стелі та багато відкритого простору можуть створити враження, коли багато людей оперують навколо тебе, а ти в центрі залу стаєш частиною цього процесу?!», – написав львівський блогер Astro Beer Duck.

У Пивному Ательє Craft&Kumpel’ вдалося створити дуже дружню і розкуту атмосферу.

«Інтер'єр у стилі loft із акцентом на автентичні деталі (скульптурні медальйони в першому залі, оригінальну плитку, кахляну піч..) Родзинкою закладу також стала Ізабелла  львівська горила, яка складе компанію усім бажаючим та ліжко, щоб випити хорошого крафтового пива лежачи ;)», – розповіла гід Анастасія Патер.

Горила Ізабела дійсно полюбляє крафтове пиво та веселощі, та найбільше вона любить цікаво проводити час із новими друзями. 

Цілком природньо горила Ізабела стала символом святкування – з’явилася на афішах, приуроченого до відкриття ресторану, першого у Львові Пивного забігу.

Провести у Львові фановий Beer Run запропонував керівник Львівського офісу FRESHPR Андрій Лазорко.

«Друзі! Запрошую на Beer Run, про який мріяв під час усіх складних трейлів та марафонів», – звернувся він до бігунів у Facebook. 

Пивні забіги популярні у багатьох країнах світу: учасникам треба пробігти «пивну милю», випиваючи по 0,35 л світлого пива, долаючи кожне коло. Цікаво, що професійні тренери рекомендують спортсменам вживати келих світлого пива після виснажливого марафону, оскільки воно відмінно відновлює водний та вуглеводний баланс.

Ідея сподобалася  багатьом львівським бігунам: учасниками Beer Run стали кілька Мавп, Банан, Спайдермен, Посіпака та ще 20 веселих героїв. На вулиці панувала вибухова атмосфера: вболівальники гучно підтримували героїв, не лякаючись осінньої зливи.

Після такого потужного заряду енергії, веселий настрій у Craft&Kumpel’ Beer Atelier досяг апогею.

Кульмінацією святкування стала гучна вечірка, організована із львівськими Night Ambassadors.

З появою ресторану, на мапі музичного Львова з’явилася нова яскрава цятка: тематичні ді-джей вечірки тут відбуваються щовихідних.

А Ізабела продовжує креативити і збирати друзів, щоб разом радіти життю: вона згадала, що у європейських містах завжди гостинно вітають учасників спортивних забігів. Підтримуючи усі правильні рухи, Ізабела вирішила почастувати кумплевим елем фінішерів-медалістів Львівського напівмарафону(!). 

Додатково рекламувати ідею не довелося: друзі Ізабели розповіли про це у соцмережах самі :)

Цікаво, а що Ізабела приготувала на Хелловін?

Співпраця з нами

Київ

+38 044 453 74 79

вул. Олени Теліги, 5Б, 3-й поверх.

Львів

+38 032 247 00 43

пр. Крива Липа, 6, 2-й поверх.

Контакти